Retourneren bij acuacoolcoating.com

Teveel of de verkeerde producten besteld? Kan gebeuren! Je kunt de meeste aankopen binnen veertien dagen, in originele verpakking en ongebruikt, retourneren. Je krijgt dan gewoon je geld terug. Nadat je je retour bij ons hebt aangemeld ontvang je van ons een retournummer en heb je vervolgens nog eens 14 dagen de tijd om de producten daadwerkelijk te retourneren. Let op: Door het juist vermelden van je retournummer kunnen we je retour sneller verwerken.

 

Je hebt het recht om je aankoop binnen veertien dagen te retourneren, op voorwaarde dat het product zich nog steeds in de originele verpakking bevindt en ongebruikt is. In dit geval ontvang je een volledige terugbetaling. Zorg ervoor dat je je retour bij ons aanmeldt om een retournummer te verkrijgen. Vervolgens heb je nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk naar ons terug te sturen. Houd er rekening mee dat het vermelden van het retournummer essentieel is om een snelle verwerking van je retour te garanderen.

LET OP: We raden aan om je bestelling direct na ontvangst te controleren. Als er problemen zijn met de bestelling of als een product beschadigd is, vragen wij je vriendelijk om dit binnen 24 uur na ontvangst van je bestelling aan onze klantenservice te melden. Na dit termijn is het niet meer mogelijk om je bestelling te retourneren.

De meeste producten kun je binnen 14 dagen retourneren als ze in de originele verpakking zitten en niet gebruikt zijn. Je krijgt dan gewoon je geld terug. 

 

LET OP: Controleer je bestelling altijd direct zodra je deze hebt ontvangen. Is er iets mis gegaan met de bestelling of heb je schade aan een product, dan verzoeken wij je om dit binnen 24 uur na ontvangst van je bestelling bij ons te melden. Na dit termijn is het niet meer mogelijk om je bestelling te retourneren.

STAP 1.
Controleer of jouw product geretourneerd mag worden. Iedere webshop-consument heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop consument of een door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Maatwerk producten zijn wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht. 

 

STAP 2. 
Meld je retour bij ons aan.  Dit kan op 3 manieren.
1. Stuur een mail naar customerservice@aquacoolcoating.com

2. Je ontvangt vervolgens een retournummer van ons.  
3. Vul de retournummer op de pakbon wat je hebt ontvangen met de  producten. 


STAP 3. 

Zodra je een retournummer hebt ontvangen, verpak je de producten zorgvuldig in de originele doos of een andere stevige verpakking met de pakbon. Controleer altijd of het product goed is verpakt, want eventuele beschadiging door eigen toedoen of door toedoen van de bezorger is voor eigen risico. Eventuele schade aan het door ons ontvangen product kan betekenen dat we de kosten hiervan in mindering brengen op het te crediteren bedrag.

Voor verbruiksartikelen, zoals verf, geldt dat voor het beoordelen van het product het niet nodig is om dit uit te pakken of te openen. Doe je dit toch, dan is het product niet meer te verkopen en kan de waardevermindering 100% zijn. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

STAP 4. 

Geef je pakket binnen 14 dagen na je retourmelding af bij je gewenste vervoerder/afhaalpunt. Bewaar je verzendbewijs totdat je retour volledig is afgehandeld. Daarmee kunnen we je verzending traceren als er iets mis gaat. Retourkosten zijn voor eigen rekening.

STAP 5. 
Wij nemen je retourzending in behandeling. Zodra je retour is verwerkt, betalen we je terug. 

Als je een product retour hebt gestuurd en geld terug verwacht, ontvang je van ons een creditfactuur per mail met het te ontvangen bedrag. Deze creditfactuur ontvang je wanneer wij je retourzending in goede orde hebben ontvangen. Je kunt je retourzending ook volgen via je Track en Trace code.

Wij betalen het betreffende bedrag (exclusief verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd.

× Hoe kan ik je helpen?